skip to main
|
skip to sidebar
Bukfylla
Food I cook and then eat... All images are ©
tisdag 15 januari 2008
Middag
Förrätten blev sparris med stekt halloumi, ruccola och parmesan.
Som huvudrätt serverades panerad kolja med potatismos och stuvad spenat.
Vatten.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
Bloggarkiv
februari (2)
januari (5)
december (6)
november (5)
oktober (5)
september (3)
augusti (5)
juli (8)
juni (6)
maj (9)
april (11)
mars (14)
februari (5)
januari (9)
december (8)
november (13)
oktober (9)
september (4)
augusti (11)
juli (12)
juni (5)
maj (5)
april (10)
mars (11)
februari (8)
januari (15)
december (7)
november (10)
oktober (9)
september (9)
augusti (10)
juli (12)
juni (6)
maj (10)
april (12)
mars (8)
februari (8)
januari (8)
december (10)
november (9)
oktober (10)
september (10)
augusti (14)
juli (12)
juni (13)
maj (16)
april (17)
mars (15)
februari (19)
januari (14)
december (11)
november (15)
oktober (25)
september (5)
augusti (6)
juni (1)
maj (12)
april (16)
mars (12)
februari (14)
januari (22)
december (10)
november (17)
oktober (24)
september (15)
augusti (11)
juli (14)
juni (30)
maj (49)
Om mig
Mattias Nyhlin
Stockholm, Sweden
Visa hela min profil
Länkar
Set Designer Mattias Nyhlin
Noll Images
Bobo Olsson
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar