skip to main
|
skip to sidebar
Bukfylla
Food I cook and then eat... All images are ©
lördag 25 april 2009
Bukfylla presenterar Calle Stoltz
Gästkock #1.
Helstekt hängmörad oxfile med tryffelpotatispuré.
Rödvinsreduktion med edamame.
Färsk sparris och stekt rimmat sidfläsk.
Amarone Castagnedi.
1 kommentar:
Matilda
sa...
Gott vin.
1 juni 2009 kl. 23:38
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
Bloggarkiv
februari (2)
januari (5)
december (6)
november (5)
oktober (5)
september (3)
augusti (5)
juli (8)
juni (6)
maj (9)
april (11)
mars (14)
februari (5)
januari (9)
december (8)
november (13)
oktober (9)
september (4)
augusti (11)
juli (12)
juni (5)
maj (5)
april (10)
mars (11)
februari (8)
januari (15)
december (7)
november (10)
oktober (9)
september (9)
augusti (10)
juli (12)
juni (6)
maj (10)
april (12)
mars (8)
februari (8)
januari (8)
december (10)
november (9)
oktober (10)
september (10)
augusti (14)
juli (12)
juni (13)
maj (16)
april (17)
mars (15)
februari (19)
januari (14)
december (11)
november (15)
oktober (25)
september (5)
augusti (6)
juni (1)
maj (12)
april (16)
mars (12)
februari (14)
januari (22)
december (10)
november (17)
oktober (24)
september (15)
augusti (11)
juli (14)
juni (30)
maj (49)
Om mig
Mattias Nyhlin
Stockholm, Sweden
Visa hela min profil
Länkar
Set Designer Mattias Nyhlin
Noll Images
Bobo Olsson
1 kommentar:
Gott vin.
Skicka en kommentar